Een spatscherm achter het fornuis

spatscherm keuken

Thuis ben ik degene die het meeste en ook het liefste kookt. Een lekkere pasta, een Mexicaanse ovenschotel, simpele Hollanse pot, een frisse maaltijdsalade: we eten altijd vrij gevarieerd. Wel irritant: die spetters van vet en saus op de muur achter ons gasfornuis. Daar heb ik nu een mooie oplossing voor die er ook nog eens goed uitziet: een gepersonaliseerd spatscherm.

spatscherm keuken

Als je wel eens kookt, weet je dat je eten niet altijd in de pan blijft zitten. Inderdaad, als het goed is komt het uiteindelijk op je bord terecht. Maar, wat ik bedoel is: er spettert altijd van alles uit de pan op het aanrecht en op de muur achter je fornuis.

Niet goed: verf die je kunt afnemen

Nu heb je er wel speciale verf voor. Dat is verf die je kunt afnemen met een vochtige doek en dus geschikt is om achter je fornuis op de muur te smeren. Dat hadden wij. Maar, ik vond het niet helemaal lekker werken. Sommige vlekjes krijg ik er moeilijk af en je ziet een soort filmlaag over je muur liggen.

Wel goed: gepersonaliseerd spatscherm

Toen kwam ik bij fotocadeau.nl een spatscherm tegen dat je achter het fornuis kunt plaatsen. Het is verkrijgbaar in zo’n beetje elk formaat dat je kunt bedenken (al vanaf 60 x 30 centimeter), dus het past gegarandeerd ook in jouw keuken.

Het scherm is gemaakt van aluminium, 3 milimeter dik en hittebestendig. Prima kwaliteit, dus. De speciale coating zorgt ervoor dat je de plaat eenvoudig met een doek kunt afnemen. Ideaal!

Je monteert het spatscherm eenvoudig met een siliconenkit.

Ook wel handig: de plaat smelt niet en hij verkleurt na verloop van tijd niet.

En het allerleukste: je kunt ‘m personaliseren met een mooie eigen foto!

Mooie eigen foto op het scherm

Wij hebben een mintgroene muur in onze keuken. Het leek me dus mooi om op ons spatsscherm ook met groene tinten te werken. Nu wandel ik nog wel eens in het bos, en ik wist zeker dat ik wel een paar mooie foto’s had van groene bossen.

Ik maakte een snelle mockup van de mogelijkheden en kwam al snel bij onderstaande foto uit. Genomen bij ons in het bos, in Prattenburg, vlakbij Kwintelooijen. Prachtig, toch?

Het bos op het spatscherm

Andere gepersonaliseeerde items

Als je even verder kijkt op fotocadeau.nl zie je dat ze nog veel meer leuke gepersonaliseerde items verkopen. Zo kun bij Fotocadeau je ook terecht voor een hittebestendige onderzetter, foto’s op hout, mokken, placemats en selfiekussens.

Ook een plaat personaliseren?

Wil jij ook een plaat achter het fornuis personaliseren? Ik zou zeggen, doe het bij Fotocadeau.

Ook een leuk cadeau voor vaderdag of moederdag!

Dit blog is een advertentie. Ik promoot niets waar ik niet achter sta.

Dadventures is mijn verhaal over het vaderschap met drie kinderen. Over de avonturen die we beleven en dus vooral het gebrek daaraan. Mijn doel? Iets van herkenning geven voor andere vaders, mijn ervaringen delen én de band tussen vader en kind versterken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.